Vizsgálati és Kezelési módszerünk

Kivizsgálásunkkal nem csak a betegségek tüneteit vizsgáljuk, hanem feltárjuk problémáinak kiváltó okait! A vizsgálat után azonnal személyre szabott, többszintű terápiát állítunk össze Önnek, így Ön a gyógyulásához vezető megoldással a kezében sétál ki rendelőnkből.

Milyen eszközökkel és módszerekkel segítünk Önnek meggyógyulni?

Orvosaink és szakértőink:

 • a Biorezonancia,
 • a Mágnesrezonancia,
 • az új Germán Medicína,
 • a Homeopátia,
 • a Homotoxikológia,
 • a Biofeedback,
 • Herbológia,
 • a legmodernebb táplálkozástudományos felfedezések,
 • az indiai Ayurveda,
 • a Hagyományos Kínai Orvoslás mellett
 • az elektroakupunktúrát (EAV=Voll-módszer),
 • és más kvantumfizikai,
 • illetve ősi gyógyító módszerek ötvözetét alkalmazzák a vizsgálatok és kezelések során.

Mi a biorezonancia???

Szőke-Rácz Lívia a Holisztikus egészségvédelem szakértője most elmondja. Kattintson  a lejátszás gombra és hallgassa meg.

Diagnosztikai eszközeink kinézetre és egy-két módszerükben hasonlítanak több, a piacon fellelhető diagnosztikai készülékre, azonban a Meggyógyusz.com módszer-kombinációja nem jobb vagy rosszabb, mint a többi, hanem egyszerűen csak sokkal több.  Amíg a hasonló készülékek csak 1-2 módszert alkalmaz a diagnózisok felállításában, addig a Meggyógyulsz.com számos különböző módszerrel tudja megerősíteni a diagnózisokat, így jóval megbízhatóbb és sokkal nagyobb az esély a gyógyulásra.

Mennyire pontos a módszer?

A ma ismert diagnosztikai eljárások (vérkép, MR, ultrahang,CT, tükrözések…stb.) 65-70% megbízhatók a nyilvánosan elérhető, hviatalos WHO (Világegészségügyi Szervezet)- adatok szerint. A Meggyógyulsz.com vizsgálati módszereinek különleges ötvözése lehetővé teszi a széles körűbb eredményt! De ez a különlegesen ötvözött technológia szakértőink egyedi tudásával együtt sem tévedhetetlen! Ahogy egyetlen gép és egyetlen ember sem az!

Meggyógyulsz.com módszer az egész testet és lelket vizsgálja. Diagnosztikai folyamataink során figyelembe vesszük:

R

az Ön életviteli szokásait

R

életkörülményeit

R

foglalkozásából adódó egészsgügyi rizikófaktorokat

R

lelki alkatát

R

a gyógyulását támogató és

R

akadályozó tényezőket

R

egész testének működését

R

a szükséges anyagok hiányát és

R

a mérgező anyagokból adódó túltelítettséget

R

az élősködők Önre gyakorolt negatív hatását és

R

még számtalan elengedhetelenül fontos tényezőt

Hogyan szüntetjük meg problémái okait?

Kezeléseink során az Ön beteg sejtjeit az egészséges sejtekre jellemző rezgésekkel stimuláljuk, a megfelelő tápanyagok és harmonizáló rezgések segítségével. Ez a különleges módszer-kombináció hozzásegíti az emberi szervezetet, hogy mozgósítsa öngyógyító mechanizmusát, természetesen a testtel és a lélekkel harmonizálva.

Tudja, hogyan zajlik egy vizsgálat?

Szőke-Rácz Lívia a Holisztikus egészségvédelem szakértője most elmondja. Kattintson  a lejátszás gombra és hallgassa meg.

Dr.Kacsó Kornélia elmondja, hogyan gyógyulhat meg módszerünkkel!

Tudja, hogyan zajlik egy vizsgálat?

Rácz Lívia a Holisztikus egészségvédelem szakértője most elmondja. Kattintson  a lejátszás gombra és hallgassa meg.

Dr.Kacsó Kornélia elmondja, hogyan gyógyulhat meg módszerünkkel!

A modern orvostudomány nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A szervezet elektromos tevékenységének mérése azonban újabb korszakához érkezett, ez pedig a Biorezonanciás elven működő diagnosztika és terápia.

A biorezonancia terápia az emberi szervezet által kibocsátott rezgések diagnosztikai célú mérésével és gyógyászati átalakításával foglalkozik. Ennek a terápiás eljárásnak a kifejlesztésében nagy segítségre voltak a világ minden táján végzett nemzetközi kutatások. Pl: Japán, Kína, Oroszország, Ukrajna, USA, India neves kutatóinak fáradhatalan munkássága.

Időpontfoglalás Debrecen: +36-20-279-1476, Szeged: +36-20-258-4061

Share This