Irodavezetőt keresünk a Meggyógyulsz.com Egészségközpontban

Légy Te is a csapatunk tagja!

Kik vagyunk Mi?

Egészségközpontunk  már több mint 9 éve nyújt prémium egészségügyi ellátást Debrecen szívében. Ez idő alatt közel 7000 páciensünknek segítettünk visszanyerni az egészségét.

Sikerünknek legfőbb mutatója a sok-sok elégedett páciens. Ez az eredmény vezető szakorvosunk megszokottól eltérő gondolkodásmódjának, alapos kivizsgálásainknak és tökéletesen személyre szabott, hatékony terápiánknak, továbbá a pácienseink különleges, élmény-szerű ellátásának köszönhető.

A diagnosztikai műszerparkunk különleges, az egyik, kb. 30 millió Ft értékű műszerünkből mindössze 8 darab van az egész világon. És  egész Magyarországon csak a Meggyógyulsz.com Egészségközpontban van ilyen műszer.

A „Hatás-garanciánk” pedig egész Európában egyedülálló az egészségügyi szolgáltatók körében, melyet a gyógyításban elért 99,5% fölötti hatékonyságunknak miatt merünk vállalni.

Büszkék vagyunk rá, hogy már 10-nél is több gyógyíthatatlan betegségben értünk el jelentős, tartós javulást (pl.: Sclerosis multiplex, daganatok, meddőség, bénulás, autoimmun betegségek), így számos gyógyíthatatlan és annak hitt embernek sikerült az egészségi állapotán jelentősen javítanunk.

Mindezt durva műtétek, erős gyógyszerek, fájdalmas beavatkozások nélkül, közérthető tájékoztatással, egyedülálló folyamatos támogatással tesszük. Aki egyszer betér hozzánk, annak attól kezdve mindig fogjuk a kezét és számíthat ránk minden egészségügyi kérdésben.

4 éve vagyok a Meggyógyulsz.com Csapat büszke tagja.

Azért szeretek itt dolgozni, mert itt valóban megtudjuk és megtanuljuk, milyen csapatban dolgozni. Itt nincsenek sablonok,  minden szituáció, minden páciens hozhat valami újdonságot. Ezért itt a munka egy soha véget nem érő tanulás – amit a vezetőség is támogat, ösztönöz és megadja rá a lehetőségeket.

Gorgyejuk Viktória

Értékesítési vezető, Meggyógyulsz.com Egészségközpont

Együtt érünk el sikereket

 

A Meggyógyulsz.com Egészségközpont vezetőit két cél vezéreli. Éppen ezért két nagyon fontos küldetésünk van!

 1. Egészségközpontként a főcélunk az, hogy a hozzánk forduló embereknek megmutassuk, hogy mindenből létezik kiút. Külöleges, élményt adó ellátásssal segítjük át a betegeinket az egészségügyi  nehézségeken. Ezt számos alkalommal bebizonyítottuk már olyan pácienseinknek, akiknek a gyógyulásáról máshol már lemondtak. Mi meg tudjuk mutatni nekik, és Neked is a gyógyulás felé vezető utat.
 2. Munkaadóként küldetésünk, hogy nálunk minden munkatárs többé váljon, fejlődjön! Aki hozzánk jön dolgozni, Ő az évek során rengeteget tanul és közben nagyon jól érzi magát! Hálát kap az emberektől, mert sokat tesz a gyógyulásukért.  Közben megérti, hogy a világ miért működik úgy, ahogyan. És aki megérti ezt, az megtanulja a receptet, hogy hogyan éljen úgy, ahogy szeretne, és azt is, hogy ez itthon- Magyarországon- is lehetséges, nem csak külföldön.

Mik lesznek a feladataid?

 • Irodai beszerzések bonyolítása, céges gépjárműpark és egyéb eszközök üzemeltetése, karbantartásának megszervezése
 • A cég kommunikációs rendszerének működtetése, beérkező telefonok, e-mailek, levelek, fogadása és iktatása
 • Postai ügyintézés: csekkek befizetése, levelek feladása, ajánlott küldemények felvétele
 • Az ügyfélszolgálat munkájának háttértámogatása
 • Szerződések kezelése, archiválása és egyéb adminisztratív feladatok ellátása
 • Kapcsolattartás hivatalokkal, szállítókkal
 • Adatmentés
 • Beszállítókkal, partnereinkkel való kapcsolattartás, érdekeink képviselete
 • Könyvelés előkészítése
 • Munkaügyi adminisztráció
 • És minden egyéb, ami csak adódik

Ismerj meg minket!

Nézd meg, hogyan gondolkodunk a munkánkról, Rólad és a világról!

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Vezető szakorvos

Egyetemista koromtól kerestem azt az utat, amint most járunk a Csapattal.  Orvosnak lenni – nem csak teljes munkaidős állás. Ez egy életforma, melyet csak lelkesedéssel, elhivatottsággal, nyitott elmével és örök tanulási vággyal lehet sikerre vinni. A Meggyógyulsz.com Egészségközpontban , különleges módszerünknek hála, teljességében megélem a hivatásomat, orvosi eskümhöz hűen, ártalom nélkül segítek.  A legnagyobb örömet mégis az okozza, hogy mindezt a gyermekeimmel és egy szuper csapattal hoztuk létre. Gördülékenyen, mosolyogva dolgozunk együtt. Minden napunk egy új lehetőség és egy új élmény. Minidig ilyen munkára és ilyen munkatársakra vágytam!

Rácz Szabolcs

Rácz Szabolcs

Gazdasági és HR igazgató

A cégvezetői filozófiánk eltér az itthon megszokottól. A Meggyógyulsz.com Egészségközpontban mi a pozitív motivációban hiszünk. Az eredményes munkát mi nem fenyegetéssel és megfélemlítéssel, hanem célkitűzéssel, támogatással, megbecsüléssel, kellemes munkakörnyezettel, jó csapattal és jutalmazással igyekszünk elérni! Nálunk csak olyan munkatársak maradnak hosszú távon, akik szívesen dolgoznak együtt a közös célért! Ezért alkotó, egy irányba húzó, jó hangulatú csapatba csöppensz, amikor közénk kerülsz. És hogy ez így is maradjon, mind teljesítményeddel, mind képességeiddel és hozzáállásoddal is erősítést kell jelentened a csapatunknak!

Szőke-Rácz Lívia

Szőke-Rácz Lívia

Holisztikus egészségszakértő

16 éves koromban álmodtam meg, terveztem meg és írtam le ezt az egészségközpontot. Édesanyám, Dr Kacsó Kornélia teljes támogatását élveztem, amikor 2009-ben eljött a mi időnk, és megalapítottuk a Meggyógyulsz.com szolgáltatását. Büszke vagyok arra, hogy ma már több mint 8 éve az álmaimat élem. Ez sosem sikerült volna konkrét célok és nagyszerű, törekvő, céltudatos Csapat nélkül! Boldog és hálás vagyok, hogy mindez megadatik nekünk és a szuperhős munkatársaimmal Együtt élvezhetjük munkánk gyümölcsét: a sok gyógyult ember elégedett visszajelzését!

Gorgyejuk Viktória

Gorgyejuk Viktória

Értékesítési vezető

2014 tavaszától vagyok a Meggyógyulsz.com büszke munkatársa.

Azért szeretek itt dolgozni, mert itt valóban megtudjuk és megtanuljuk milyen csapatban dolgozni. Ahol nincsenek sablonok, ahol minden szituáció, minden páciens hozhat valami újdonságot. Ezért itt a munka egy soha véget nem érő tanulás – amit a vezetőség is támogat, ösztönöz és megadja rá a lehetőségeket.

Ráczné Ráski Henrietta

Ráczné Ráski Henrietta

Értékesítő

2015 nyarán csatlakoztam Meggyógyulsz.com Csapathoz.

Én mindent megkaptam a Meggyógyulsz.com Egészségközpont által, amire egy ember vágyhat. Munkát kaptam, szerelmet kaptam, barátokat kaptam, új életet kaptam. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen csapatban segíthetek az embereknek.

Barva Bettina

Barva Bettina

Értékesítő

2017 tavaszán kerültem be a Csapatba.

Azért vagyok itt, mert nekem ez egy álommunka. Az egyetem óta az volt a célom, hogy közvetlenül segítsek az emberek egészségét megőrizni. Az pedig, hogy ezt olyan módon tehetem, ami nem árt, hanem csak használ, a legjobb dolog. Ezen túl a saját egészségemet és egy második családot is kaptam a Meggyógyulsz.com által

Éles Magdolna

Éles Magdolna

Marketing menedzser

2015 őszén érkeztem a Meggyógyulsz.com-ba, mint  adminisztrátor.

Eldöntöttem, hogy van olyan hely Debrecenben ahová szívesen megyek be dolgozni. Ahol egy korrekt, egyenes, céltudatos csapat része lehetek. A Megggyógyulsz.com Egészségközpontban ennél többet kaptam. Barátokat, akikre számíthatok; hatalmas személyiségfejlődést; és egészséget gyógyszerek nélkül.

Elvárásaink

 

Az ideális jelölt a kkv-szektorban (max. 30 fős cégek) rendelkezik komoly irodavezetési tapasztalatokkal. Ez a munkakör olyan ember számára ideális, aki szeret emberekkel foglalkozni és tud is bánni velük, továbbá képes egy munkahelyi közösség központi személyévé válni.

 

 • Felsőfokú végzettség
 • Legalább 2 év szakmai tapasztalat
 • Erős informatikai háttér (haladó felhasználói szinten)
 • Egészséges élemtód híve vagy!

Amit kínálunk

 

A cégvezetői filozófiánk eltér az itthon megszokottól, mert egészségközpontunkban mi a pozitív motívációban hiszünk. Az eredményes munkát nem fenyegetéssel és megfélemlítéssel, hanem célkitűzéssel, támogatással, megbecsüléssel, kellemes munkakörnyezettel, jó csapattal és jutalmazással igyekszünk elérni!

 

 • Szakmai fejlődési lehetőség, felelősségteljes munka
 • Megbecsülés, egyéni célok támogatása
 • Kényelmes, modern, jól felszerelt munkakörnyezet
 • Jó csapat, kalandos utazások, különleges tréningek, hatalmas bulik
 • Szolgáltatásban igényes cégvezetés
 • Versenyképes fizetés

Együtt szórakozunk, együtt pihenünk

 

 • Aki a mi Csapatunkban játszik, sok olyan élménnyel lesz gazdagabb, amelyet egy átlagos ember sohasem él át!
 • A Meggyógyulsz.com Egészségközpont munkatársai olyan helyekre jutnak el a világon, amelyekről az emberek 80%-a legfeljebb csak ábrándozik.
 • Olyan pozitív közegbe kerül, ahová rengetegen szeretnének tartozni.
Munkavégzés helye: Debrecen belvárosa, Pulykakas Üzletház, a Fórum bevásárlóközpont mellett

Munkaidő: főállás

Munkába állás kezdete: azonnal

Jelentkezés:  Amennyiben képesnek érzed magad e munkakör betöltésére, akkor Rácz Szabolcs gazdasági és hr igazgató várja pályázatod (fénykép, magyar nyelvű önéletrajz) a legjobbmunka@meggyogyulsz.com e-mail címre, a tárgy mezőben „Irodavezető”-ként megjelölve.

A motivációs levelet az e-mail szöveges részébe írd (ne csatolt fájl legyen), és a következő kérdéseket feltétlenül válaszold meg benne:

 1. Település, ahol élsz?
 2. Mi fogott meg a hirdetésünkben, azaz miért akarsz az egészségközpontunkban dolgozni?
 3. Mekkora tapasztalatod van irodai adminisztrációban, szervezésben?
 4. Mi az erősséged a munkádon belül?
 5. Mi az, ami igazán motivál?
 6. Mik a 3 legfontosabb elvárásod munkáltatóddal szemben, hogy ott hosszú távon tervezz?

 

Jelentkezés menete:

 1. Mi minden pályázatot elolvasunk, és amennyiben megfelelsz a hirdetésben megfogalmazott minimális elvárásainknak, akkor jelentkezni fogunk az általad megadott elérhetőségek egyikén egy telefonos interjú erejéig.
 2. A telefonos interjút követően a továbbjutókat már behívjuk személyes interjúra, és utána rövid időn belül meg is születik a döntés.
 3. Az egész folyamat kb. 1-2 hetet vesz igénybe, ezért előre is kérjük türelmedet, ha a jelentkezésétől számított 2 héten belül még semmilyen választ nem kaptál.

 

Sikeres pályázást kíván:

Szőke-Rácz Lívia

Ügyvezető-tulajdonos

Azért vagyok itt, mert nekem ez egy álommunka. Az egyetem óta az volt a célom, hogy közvetlenül segítsek az emberek egészségét megőrizni. Az pedig, hogy ezt olyan módon tehetem, ami nem árt, hanem csak használ, a legjobb dolog. Ezen túl a saját egészségemet és egy második családot is kaptam a Meggyógyulsz.com által. 

Barva Bettina

Értékesítő, Meggyógyulsz.com Egészségközpont

Share This