Karrier a Meggyógyulsz.com Egészségközpontban

Légy te is a csapat tagja!

Miért dolgoznak itt a legjobbak?

Megbecsülés, egyéni célok támogatása

k

Szakmai fejlődési lehetőség, felelősségteljes munka

Jó csapat, kalandos utazások, különleges tréningek, hatalmas bulik

R

Innovatív, modern cégvezetés

Kik vagyunk Mi?

Egészségközpontunk  már több mint 8 éve nyújt prémium egészségügyi ellátást Debrecen szívében. Ez idő alatt közel 7000 páciensünknek segítettünk visszanyerni az egészségét.

Sikerünknek legfőbb mutatója a sok-sok elégedett páciens. Ez az eredmény diagnosztáink megszokottól eltérő gondolkodásmódjának, alapos kivizsgálásainknak és tökéletesen személyre szabott, hatékony terápiánknak, továbbá a pácienseink különleges, élmény-szerű ellátásának köszönhető.

Minden betegünkkel annyi időt töltünk el, amennyi szükséges és számunkra nagyon fontos, hogy közben végig jól érezze magát nálunk.

Vizsgálati módszereink legfőbb jellemzője, hogy mindig a panaszok okát keressük, nem csak a tüneteket kezeljük. Addig nyomozunk, amíg meg nem találjuk a probléma forrását. És ezt megszűntetve tartós javulást érünk el még a sokszor reménytelennek tűnő esetekben is.

Garantáljuk, hogy minden páciens -aki a jobb egészség reményében fordul hozzánk- megoldással a kezében távozik rendelőnkből. És mindezt durva műtétek, erős gyógyszerek, fájdalmas beavatkozások nélkül, közérthető tájékoztatással, egyedülálló folyamatos támogatással tesszük. Aki egyszer betér hozzánk, annak attól kezdve mindig fogjuk a kezét és számíthat ránk minden egészségügyi kérdésben.

4 éve vagyok a Meggyógyulsz.com Csapat büszke tagja.

Azért szeretek itt dolgozni, mert itt valóban megtudjuk és megtanuljuk, milyen csapatban dolgozni. Itt nincsenek sablonok,  minden szituáció, minden páciens hozhat valami újdonságot. Ezért itt a munka egy soha véget nem érő tanulás – amit a vezetőség is támogat, ösztönöz és megadja rá a lehetőségeket.

Gorgyejuk Viktória

Ügyfélszolgálatvezető- Egészségtanácsadó, Meggyógyulsz.com Egészségközpont

Együtt érünk el sikereket

A Meggyógyulsz.com Egészségközpont vezetőit két cél vezéreli. Éppen ezért két nagyon fontos küldetésünk van!

 1. Egészségközpontként a főcélunk az, hogy a hozzánk forduló embereknek megmutassuk, hogy mindenből létezik kiút. Külöleges, élményt adó ellátásssal segítsük át az egészségügyi  nehézségeken. Ezt számos alkalommal bebizonyítottuk már olyan pácienseinknek, akiknek a gyógyulásáról máshol már lemondtak. Mi meg tudjuk mutatni nekik, és Neked is a gyógyulás felé vezető utat.
 2. Munkaadóként küldetésünk, hogy nálunk minden munkatárs többé váljon! Aki hozzánk jön dolgozni, Ő az évek során rengeteget tanul és közben nagyon jól érzi magát! Hálát kap az emberektől, amiért sokat tesz a gyógyulásukért.  Közben megtanul jól, hatékonyan kommunikálni. Megérti, hogy a világ miért működik úgy, ahogyan. És aki megérti ezt, az megtanulja a receptet, hogy hogyan éljen úgy, ahogy szeretne, és azt is, hogy ez itthon- Magyarországon- is lehetséges, nem csak külföldön.

Együtt szórakozunk, együtt pihenünk

 • Aki a mi Csapatunkban játszik, sok olyan élménnyel lesz gazdagabb, amelyet egy átlagos ember sohasem él át!
 • A Meggyógyulsz.com Egészségközpont munkatársai olyan helyekre jutnak el a világon, amelyekről az emberek 80%-a legfeljebb csak ábrándozik.
 • Olyan pozitív közegbe kerül, ahová rengetegen szeretnének tartozni.

Az alábbi posztokra keresünk munkatársat

Kattints a gombra a részletekért!

Jelentkezz a neked való posztra, tartozz a Csapatunkhoz!

Görgess le az oldal végére, válaszold meg az oldal alján lévő kérdéssort, küldd el a megadott mailcímre, és máris úton vagy a Meggyógyulsz.com  karrier felé!

Ismerj meg minket!

Nézd meg, hogyan gondolkodunk a munkánkról, Rólad és a világról!

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Vezető szakorvos

Egyetemista koromtól kerestem azt az utat, amint most járunk a Csapattal.  Orvosnak lenni – nem csak teljes munkaidős állás. Ez egy életforma, melyet csak lelkesedéssel, elhivatottsággal, nyitott elmével és örök tanulási vággyal lehet sikerre vinni. A Meggyógyulsz.com Egészségközpontban , különleges módszerünknek hála, teljességében megélem a hivatásomat, orvosi eskümhöz hűen, ártalom nélkül segítek.  A legnagyobb örömet mégis az okozza, hogy mindezt a gyermekeimmel és egy szuper csapattal hoztuk létre. Gördülékenyen, mosolyogva dolgozunk együtt. Minden napunk egy új lehetőség és egy új élmény. Minidig ilyen munkára és ilyen munkatársakra vágytam!

Rácz Szabolcs

Rácz Szabolcs

Gazdasági és HR igazgató

A cégvezetői filozófiánk eltér az itthon megszokottól. A Meggyógyulsz.com Egészségközpontban mi a pozitív motivációban hiszünk. Az eredményes munkát mi nem fenyegetéssel és megfélemlítéssel, hanem célkitűzéssel, támogatással, megbecsüléssel, kellemes munkakörnyezettel, jó csapattal és jutalmazással igyekszünk elérni! Nálunk csak olyan munkatársak maradnak hosszú távon, akik szívesen dolgoznak együtt a közös célért! Ezért alkotó, egy irányba húzó, jó hangulatú csapatba csöppensz, amikor közénk kerülsz. És hogy ez így is maradjon, mind teljesítményeddel, mind képességeiddel és hozzáállásoddal is erősítést kell jelentened a csapatunknak!

Szőke-Rácz Lívia

Szőke-Rácz Lívia

Holisztikus egészségszakértő

16 éves koromban álmodtam meg, terveztem meg és írtam le ezt az egészségközpontot. Édesanyám, Dr Kacsó Kornélia teljes támogatását élveztem, amikor 2009-ben eljött a mi időnk, és megalapítottuk a Meggyógyulsz.com szolgáltatását. Büszke vagyok arra, hogy ma már több mint 8 éve az álmaimat élem. Ez sosem sikerült volna konkrét célok és nagyszerű, törekvő, céltudatos Csapat nélkül! Boldog és hálás vagyok, hogy mindez megadatik nekünk és a szuperhős munkatársaimmal Együtt élvezhetjük munkánk gyümölcsét: a sok gyógyult ember elégedett visszajelzését!

Gorgyejuk Viktória

Gorgyejuk Viktória

Vezető egészségtanácsadó

2014 tavaszától vagyok a Meggyógyulsz.com büszke munkatársa.

Azért szeretek itt dolgozni, mert itt valóban megtudjuk és megtanuljuk milyen csapatban dolgozni. Ahol nincsenek sablonok, ahol minden szituáció, minden páciens hozhat valami újdonságot. Ezért itt a munka egy soha véget nem érő tanulás – amit a vezetőség is támogat, ösztönöz és megadja rá a lehetőségeket.

Ráczné Ráski Henrietta

Ráczné Ráski Henrietta

Egészségtanácsadó

2015 nyarán csatlakoztam Meggyógyulsz.com Csapathoz.

Én mindent megkaptam a Meggyógyulsz.com Egészségközpont által, amire egy ember vágyhat. Munkát kaptam, szerelmet kaptam, barátokat kaptam, új életet kaptam. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen csapatban segíthetek az embereknek.

Barva Bettina

Barva Bettina

Egészségtanácsadó

2017 tavaszán kerültem be a Csapatba.

Azért vagyok itt, mert nekem ez egy álommunka. Az egyetem óta az volt a célom, hogy közvetlenül segítsek az emberek egészségét megőrizni. Az pedig, hogy ezt olyan módon tehetem, ami nem árt, hanem csak használ, a legjobb dolog. Ezen túl a saját egészségemet és egy második családot is kaptam a Meggyógyulsz.com által

Éles Magdolna

Éles Magdolna

Marketing menedzser

2015 őszén érkeztem a Meggyógyulsz.com-ba, mint  adminisztrátor.

Eldöntöttem, hogy van olyan hely Debrecenben ahová szívesen megyek be dolgozni. Ahol egy korrekt, egyenes, céltudatos csapat része lehetek. A Megggyógyulsz.com Egészségközpontban ennél többet kaptam. Barátokat, akikre számíthatok; hatalmas személyiségfejlődést; és egészséget gyógyszerek nélkül.

Legújabb csapattagjaink

Ez itt a Te helyed!

Ez itt a Te helyed!

Orvos- diagnoszta

Ez itt a Te helyed!

Ez itt a Te helyed!

Orvos- diagnoszta

Ez itt a Te helyed!

Ez itt a Te helyed!

Orvos- diagnoszta

Ez itt a Te helyed!

Ez itt a Te helyed!

Egészségtanácsadó

Ez itt a Te helyed!

Ez itt a Te helyed!

Adminisztrátor

Jelentkezés:

Fényképes önéletrajzoddal és az alábbi kérdésekre adott válaszaiddal tudsz jelentkezni a Meggyógyulsz.com Csapatába.

A válaszaidat és fényképes önéletrajzodat küldd el Rácz Szabolcs HR-igazgatónak a legjobbmunka@meggyogyulsz.com e-mail címre.

 1. Település, ahol most élsz
 2. Miért akarsz a Meggyógyulsz.com Egészségközpontban dolgozni?
 3. Melyik poszton akarsz elhelyezkedni? És miért ezen a poszton?
 4. Milyen EREDMÉNYEKET értél el az életed során, amelyekre büszke vagy? (Konkrét, számokban kifejezhető eredményeket írj, amelyekkel kitűntél a többiek közül! Minden számít, iskola, sport, munka…stb.)
 5. Melyek a legnagyobb céljaid? Mit akarsz elérni az életedben?
 6. Mi az a 3 dolog, ami a legfontosabb számodra egy munkahelyen? Miért?
 7. Mi az, amit szeretsz csinálni, ami könnyen ment mindig, és amiért mások megdicsértek? Konkrétan miért kaptál eddig dicséretet?
 8. Nevezd meg a közvetlen felettesedet az előző két munkahelyedről és add meg az elérhetőségüket, hogy referenciát kérhessünk Rólad! Pályakezdőknél bármilyen diákmunka és gyakronoki feladatkör is szolgálhat referenciaként.

Mindegyik kérdésre válaszolj! Ha valamelyik kérdésre nem adsz választ, az automatikus kizárást jelent a felvételi folyamatból.

Azért vagyok itt, mert nekem ez egy álommunka. Az egyetem óta az volt a célom, hogy közvetlenül segítsek az emberek egészségét megőrizni. Az pedig, hogy ezt olyan módon tehetem, ami nem árt, hanem csak használ, a legjobb dolog. Ezen túl a saját egészségemet és egy második családot is kaptam a Meggyógyulsz.com által. 

Barva Bettina

Egészségtanácsadó- Ügyfélkapcsolati referens, Meggyógyulsz.com Egészségközpont

Share This